Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2014 18:27 - 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
Автор: pesho Категория: Други   
Прочетен: 7463 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Съгласни ли сте, че по целия свят става значително пробуждане? Както са предсказали маите преди толкова много години, тайните ще станат видими през 2012 година. Но мнозина грешно тълкуват апокалипсиса като край на света, докато в действителност става дума за „разкриването, осъзнаването на нещо тайно“.

Докато много хора продължават да спорят за точността на календара от маите, вече стана безспорно, че доста хора най-сетне осъзнават онова, което е било скрито от тях толкова дълго време. Разбира се, това пробуждане не става от днес за утре. Изисква се време, за да се изчистят всички слоеве лъжи и да се стигне до сърцевината на дълбоките истини.

Ще е повече от самонадеяно да твърдим, че знаем всички тайни на всемира. Не ги знаем. Ежедневно се налага да признаем скромно, че имаме още много неща за опознаване.

И все пак всеки ден става по-ясно онова, което не е истина. Като имаме само това предвид, е възможно да определим дали и ние сме сред онези хора, които са започнали да се пробуждат.

Ето десет знака, които показват, че може би сте пробудени:

1. Знаете, че няма съществена разлика между големите политически партии. Много е лесно да се подведем по обичайните дебати между „левите“ и „десните“, а също и да повярваме, че има разлика между двете големи политически течения. Обаче дебатите са само част от картината, докато действията са съвсем друго нещо.

По плодовете на делата им ще ги познаете – като имаме това предвид, става безспорно, че няма значителни различия между политическите партии, особено по отношение на действията им спрямо най-важните проблеми. Дори закоравели политически привърженици като Джон Кюзак започват да се пробуждат.

image2. Вие разбирате, че Федералният резерв, както и международните централни банкови картели, са източникът на нашите икономически проблеми. Финансовите дългове са робство и представляват тоталитарната сила, която застрашава цялото човечество – а не някоя временна марионетка в политиката или някой отделен брокер на Уолстрийт.

Когато една малка група хора е в състояние да създава богатство от нищото и да изисква лихва върху него (парите без покритие), тази група е в състояние и да пороби планетата. Тя е тяхна собственост, независимо какви претенции има дадено правителство или дадена държава.

3. Знаете, че превантивните войни никога не са оправдани. Щом осъзнаем, че самозащитата след чуждо нападение е единствената приемлива форма на насилие, ние ставаме пробудени човешки същества. Когато ни предлагат да започнем война, защото някой бил различен от нас, или защото можело той да се превърне в заплаха някога в бъдещето, това е просто налудничаво.

И откога бомбардирането на цивилни стана хуманитарно действие? Никой не иска война, освен аморалните подлеци, които печелят от нея.

4. Знаете, че систематично ви тровят – как става това, кой го прави и защо. Няма две мнения – необходими са много проучвания върху това, как скришом ни тровят. Но остава фактът, че действително ни тровят, като най-вероятно причината е умишлена – за да ни направят по-глупави, а в по-дългосрочен план и да съкратят популацията.

Може би ще се запитате – как е възможно някой да е толкова зъл, че да постъпва така с невинни хора? Ако решите да потърсите отговора на този въпрос, ще направите още една стъпка към просветлението.

5. Разбирате, че държавата никога няма да поощрява моралността, нито това е нейна работа. Щом осъзнаете, че ролята на държавата е единствено да защитава свободата и да работи за благосъстоянието на гражданите, вие сте пробудени. Трябва да има само един прост закон, регулиращ морала: Не причинявай вреда (на другите, каквато не би искал да причиняват на теб – бел. Стопанина).

Ето защо не е възможно държавата да наложи морал със сила – с пушки, с клетки (решетки), с данъци – защото тези неща очевидно причиняват значителна вреда върху свободата ни и нашето благосъстояние.

6. Знаете, че средствата за масово осведомяване изцяло се притежават и контролират от управляващия елит. Макар да намаляват като бройка, още има хора, които вярват, че всичко, съобщавано от „авторитетните медии“, има тежестта на Евангелие. Това важи и когато тези хора всъщност знаят, че информацията се купува и продава от кукловодите.

И все пак – критичното мислене може да съществува само ако разбираме много добре, че масмедиите не са нищо друго, освен пропагандна машина и средства за мисловен контрол. След крачката, която представлява това осъзнаване, можем да прозрем отвъд манипулативно подбраните послания.

image

7. Знаете, че вашите съседи не са врагове въпреки идеологическите разногласия, които може би имате с тях. Може би това е най-трудното за преодоляване в процеса на пробуждането. Но е от най-голяма важност да разбирате, че вашите съседи са били индоктринирани и хипнотизирани като всички нас – и това ще остане така, докато някой не им помогне, като хвърля светлина върху противоречивите им мисли и верски възгледи.

Повечето от идеите, които тези хора отстояват, не са техни. Те страдат също като всички нас. Допустимо е да заклеймяваме действията им, ако включват насилие и причиняват вреда, но ако сте пробудени, това няма да ви спре да разпространявате информация, която може да просвети онези, които са готови да излязат от тъмното. Никой от нас не се е родил пробуден и всички ние имаме тепърва да се учим.

8. Знаете, че крайната цел на всички събития е централизираният контрол над планетата Земя. След като разберете, че блянът на управляващия елит е да узурпира всички ключови механизми в обществото чрез единното глобално управление, единната валута, обединените международни военни сили и т.н., става лесно да прозрете отвъд лъжите и пропагандата, с които се обясняват дори най-странните световни събития. Ако осъзнаете тази реалност, вече никога няма да се поддадете отново на хипнозата и сладката дрямка.

image9. Разпознавате окултните сили, които въздействат на нашия физически свят. Независимо дали сте религиозен или езотерик, учен или просто любопитен, неминуемо попадате на теории за невидимата сила, работеща навсякъде около нас. Естествено, няма как да докажем какво точно представлява тя.

На вас може и да не ви е приятно да го повярвате, но управляващият елит разглежда своите окултни ритуали напълно сериозно. И най-вероятно те знаят неща, за които нямаме и представа. Достатъчно е само да поддържате съзнанието си отворено за тази възможност и ще придобиете завинаги един по-широк поглед върху нещата, които виждате, чувате, вкусвате и докосвате.

Съвременната наука ни занимава само с онова, което „виждаме“ в сетивния спектър на светлината – а то е съвсем малка част от всичко онова, което теоретично може да се види в пълния спектър на енергията. Част от всяко пробуждане е осъзнаването, че възможните неща са много повече от невъзможните.

10. Наясно сте, че силата да промените света е в самите вас и само вие можете да я овладеете. Твърде дълго хората вярваха, че са слаби, затова разчитаха на други да променят околния свят. Ще знаете, че сте напълно пробудени, ако осъзнавате, че разполагате с безгранична сила да променяте света, като просто живеете (вътрешно) промяната, която искате да видите (около себе си).

По-напред трябва да си изясните принципите, в които вярвате, а след това да започнете да ги прилагате в живота си. Засега малцина се решават да направят тази крачка. Но тя е тази, която ще разтърси статуквото до основи. Е, в какъв свят бихте искали да живеете?

Източник: Activist Post




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bven - Чудесен пост!
15.01.2014 17:18
Препоръчвам го за блог вълна и го слагам в моя блогрол!
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pesho
Категория: Спорт
Прочетен: 336422
Постинги: 167
Коментари: 173
Гласове: 343
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031